Glazenwass​erij Schoonmaakbedrijf

                  101%Devoordeligste.nl​

 Glazenwasserij/Schoonmaak bedrijf

101%Devoordeligste.nl

Ons bedrijf is gestart in 2011 midden in de crisis dit heeft ons uiteindelijk sterk op de markt gezet door zo voordelig veilig en verantwoordt bedrijf te voeren, krijgen wij vooral doorverwijzingen van klant op klant.

De glazenwasser is in het straatbeeld een bekende verschijning. Vaak zien we hem aan de slag met een ladder voor het bewassen van een winkelpui, kantoorgebouw of een particuliere woning. Maar niet alle objecten lenen zich voor die manier van glas bewassing. Elk object wordt op zichzelf beoordeeld en aan de hand van deze beoordeling wordt de veiligste werkwijze toegepast.

Goed opgeleide vakman

Veilig werken hangt heel nauw samen met vakmanschap. De glazenwasser moet weten hoe hij met materiaal en middelen om moet gaan en wat wel en niet mag. Om deze reden is de glazenwasser/schoonmaker van 101%Devoordeligste in het bezit van het VCA* SVS * IPAF Certificaat. De glazenwasser moet een vakman zijn, die het werk goed en verantwoord kan uitvoeren.

Een dienstverlenend bedrijf als 101%Devoordeligste moet steeds vaker aan veiligheidseisen voldoen om werkzaamheden uit te mogen voeren op/ binnen het terrein van onze opdrachtgever, waar vaak zeer strenge veiligheidseisen gelden. Het in Nederland meest geaccepteerde veiligheidszorgsysteem VCA (veiligheid Checklist Aannemers) is er op gebaseerd om medewerkers zich zoveel mogelijk bewust te laten worden over veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn. Het SVS vakkundigheid certificaat is er op gebaseerd je het vak schoonmaken 101%begrijpt zoals ph waardes in het schoonmaak middel wat gebruikt moet worden per klus.Het IPAF hoogwerker certificaat leert veilig en verantwoordt werken op grote hoogtes dus zoals u leest weet ik 101% wat het vak schoonmaken inhoud en ga hier verantwoordt mee om.

Tuckerpole

Glazenwasserij 101%Devoordeligste heeft een tuckerpole systeem voor het bewassen van de ramen tot 15 meter hoog.

Hoogwerker

Glazenwasserij 101%Devoordeligste heeft een hoogwerker in zijn macht die tot 25,00 meter hoogte kan reiken. Het voordeel van een hoogwerker is dat moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijker te bereiken zijn zodat de ramen alsnog bewassen kunnen worden. Voor het tarief die bij de klus passend is kunt u het contact formulier invullen. 

Offertes

De offertes welke Glazenwasserij 101%Devoordeligste u aanbiedt zijn overzichtelijk voordelig en duidelijk. Bij deze offerte is te allen tijden een goed en leesbaar schoonmaak programma toegevoegd en 101% gegarandeerd de laagste prijs. Neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kan u doen door te bellen of het contact formulier in te vullen.

                         IBAN:NL79 INGB 0004 6803 03

KvK:53847520

- Alle rechten voorbehouden © 2011/2022