Onze diensten

Bij 101% de Voordeligste Glazenwasserij onderscheiden we ons door onze toewijding aan uitmuntendheid en onze unieke benadering van glazenwassen en reinigingsdiensten. Onze ervaren professionals zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste technieken en innovaties om nog betere resultaten en efficiƫntere diensten te kunnen bieden. Bovendien zorgt onze flexibiliteit ervoor dat we snel kunnen inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten en de uitdagingen van de markt.

Glas- & kozijnbewassing

Wij zorgen voor een vlekkeloze en streeploze reiniging van uw ramen, zowel aan de binnen- als buitenkant, voor een helder en verzorgd aanzicht van uw pand.

Gevelreiniging

Onze professionals reinigen uw gevels zorgvuldig, verwijderen vuil, algen, mos en andere verontreinigingen, en zorgen zo voor een fris en goed onderhouden uiterlijk.

Biologische anti-spin

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die wij aanbieden. Neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen of vragen heeft, zodat we samen kunnen bepalen welke oplossing het beste bij uw behoeften past.

Zonnepanelen reiniging

Voor een optimale energieopbrengst, reinigen we uw zonnepanelen en verwijderen we stof, vogelpoep en andere verontreinigingen die de prestaties kunnen verminderen.

Rolluiken en zonwering reinigen

Wij zorgen voor een grondige reiniging van uw rolluiken en zonweringen, zodat ze er weer als nieuw uitzien en optimaal functioneren.

Dakgootreiniging

Wij reinigen en ontstoppen uw dakgoten op efficiƫnte wijze om wateroverlast en schade aan uw pand te voorkomen.

Opleveringsschoonmaak

Bij verhuizing of na een verbouwing zorgen wij voor een grondige schoonmaak van uw pand, zodat het direct klaar is voor gebruik.

Periodieke onderhoudscontracten

Wij bieden flexibele onderhoudscontracten op maat, zodat uw ramen, gevels en andere oppervlakken het hele jaar door in perfecte staat blijven.

Serre- en overkappingreiniging

Ons team reinigt uw serre of overkapping, zodat u weer volop kunt genieten van een helder en schoon uitzicht.

06-23240849

7:00 uur- 22:00 uur

devoordeligste@live.com

voor vragen en offertes

Zoetermeer, Zuid-Holland

Onze vestigingsplaats