Glazenwass​erij Schoonmaakbedrijf

                  101%Devoordeligste.nl​

Dakkapel Reiniging

Voor het behouden van een mooi en net dakkapel kunt u deze laten reinigen en conserveren dit voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zie prijs indicatie:

   Prijs reiniging klein dakkapel:

   € 40,00  

Prijs reiniging groot dakkapel:

€ 75,00 

Prijs reiniging dubbel dakkapel: 

€ 135,00

Antispin behandeling.

Het product wat wij gebruiken is een natuurproduct op basis van specifieke algen- en kruidenextracten. Dit geeft direct effect. Als tweede component bevat het een membraam op basis van etherische olie en enzymen voor een langdurig effect.

Deze enzymen maken van het insect vuil als het ware hapklare brokken voor de bacteriën die verwerkt zitten in het product dat zorgt ervoor dat de ondergrond vrij word en blijft van insecten vervuiling.

Dit middel is 100% biologisch afbreekbaar en dood de spin niet maar laat de spin een ander heen komen zoeken. Hierdoor is het product overal inzetbaar, zelfs in de voedingsindustrie. De werking is langdurig, dit is wel afhankelijk van de periode waarin de woning behandeld wordt en de populatie van de spinnen. Om zeker te zijn dat de spinnen weg blijven adviseren wij meestal het object 2a3 keer per jaar te behandelen.

Het product dat wij gebruiken:

- is niet schadelijk voor mens en dier

- is niet giftig

- is een transparant middel wat niet vlekt

- kan ook veilig gebruikt worden op planten

- kan zowel door bedrijven als particulieren worden toegepast

- mag zonder spuitlicentie worden toegepast

- is geproduceerd conform ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP+ en EKO/SKAL

Prijs indicatie voor het aanbrengen van biologische antispin met 4 maanden spinvrij garantie:

Grote objecten nader overeen te komen na bezichtiging.

Eengezinswoning:€105,00

Rijtjeshuis: €70,00

Villa: €130,00

Dakpannen laten reinigen.

Het reinigen van uw dak doet men door middel van reiniging onder hoge druk. Het water wordt vaak verwarmd tot boven de 100 graden Celsius en wordt vervolgens met hoge druk tegen het dak gespoten. Het warme water zorgt ervoor dat het vuil oplost en vervolgens wordt weggespoeld. Sommige bedrijven maken gebruik van koud water onder hoge druk en maken het vervolgens af met warm water onder lagere druk. Het reinigen van uw dak is een milieuvriendelijk proces. Het warme water bevat geen schadelijke chemische middelen en kan gewoon weg worden gespoeld.

Verschillende soorten daken

Als u uw dak laat reinigen is het verstandig om te weten wat voor soort dak u heeft. Er zijn namelijk verschillende soorten daken.

  • Dakpannen
  • Leipannen
  • Shingles
  • Golfplaten

De meest voorkomende dak soort is een dakpannen dak. Elk type dak vereist een andere werkwijze voor reiniging. Leien en shingles zijn vaak kwetsbaarder dan pannen en daarom wordt er met een lagere druk gereinigd. Golfplaten daarentegen zijn wel weer goed te reinigen onder hogere druk vanwege hun sterkte en stabiliteit.

Prijzen dak reinigen

De prijs van het reinigen van uw dak verschilt naarmate de bevuiling . Gemiddeld bent u tussen de €5,- a €15,- kwijt per m². Dit komt voor een normaal rijtjes huis rond € 300 euro per kant.

Osmose water ( tuckerpole telescopische bewassing )

Hoe werkt het Tuckerpole reinigingssysteem bij het Tuckerpole reiniging-systeem maken wij gebruik van de eigenschap van puur water, dit is water zonder mineralen en kalk ( gedemineraliseerd ).Dit gebeurt door een geavanceerd systeem van onderrand filters die vervolgens het osmose water aanmaakt. Hierdoor ontstaat water in het zuiverste vorm. Vanuit de tank in de auto wordt het pure osmose water met een druk van 8 bar door de slang naar de borstel boven op de telescoopsteel gepompt de ramen en de omliggende kozijnen worden hierbij schoon geborsteld en goed nagespoeld zodra de ramen gedaan zijn ziet u nog osmose water op het raam zitten schik niet! Dit moet natuurlijk de kans krijgen om te drogen en u zal zien dat het vlek en streep loos opdroogt. Doordat er geen zeepresten achterblijven in de poriën van het glas treed er veel minder snel weer bevuiling op en blijven de ramen langer schoon!

Het wassen met het Tuckerpole reinigingssysteem biedt vele voordelen: Milieuvriendelijk geen gebruik van reinigingsmiddelen.Geen val gevaar geen belasting of beschadiging aan gazon kozijn of gevel door bijvoorbeeld gebruik van ladder, wisser of hoogwerker. Droogt streep - en vlekkeloos op Bij het wassen van de ramen wordt ook het houtwerk of kunststof schoongemaakt, de ramen blijven langer schoon

Ramen die met gedemineraliseerd water zijn bewassen blijven langer schoon!! Want bij traditionele glas bewassen met wisser en emmer zeep blijft er na het schoon trekken van het glas een moleculair laagje zeep achter in de poriën van het glas. Deze laag zie je niet, maar is er als hechtlaagje aanwezig. Dit hechtlaagje zorgt er voor dat waterdruppels roetdeeltjes stof molecule eerder sporen achter laten op het glas. Het moleculaire laagje zeep is dus in staat om vuil vast te houden. Vuil zal zich eerder kunnen hechten aan het raam. In de poriën van het glas blijft de zeep achter en na ongeveer 3 wasbeurten met osmose water is deze zeep laag vrijwel geheel opgelost en weggespoeld uit de poriën van het glas zodat na deze was buurt het resultaat het beste is en u zo langer van schoongemaakte ramen kan genieten!!.

ZONNEPANELEN REINIGEN

Het is belangrijk dat de zonnepanelen schoongemaakt worden. Het rendement kan bij vieze panelen zelfs tot meer dan 30% afnemen.

Je kunt zonnepanelen laten reinigen door 101%Devoordeligste vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.Waarom zonnepanelen schoonmaken?

Zonnepanelen worden continue vervuild door fijn stof in de lucht, zand (van zee of Sahara wind) maar ook vogelpoep en mos vorming. Hierdoor neemt het rendement van de panelen af. In veel gevallen zitten de panelen te hoog op het dak en kun je er zelf niet goed bij. Neem geen risico door zelf het dak op te klimmen. Het is raadzaam ze een aantal keren per jaar (2 tot 6 maal) te laten reinigen door 101%Devooordeligste,zijn gespecialiseerde glazenwasser. Kortom, zonnepanelen moet je reinigen, daar kom je niet onderuit om het meeste rendement er uit te halen!!.

Prijs indicatie reiniging per zonnepaneel:

€ 2,50

Bankstel reiniging

hoekbank vanaf 140 euro

twee zitbank vanaf 40 euro

drie zitbank vanaf 60 euro

stoel vanaf 15 euro